Niske temperature i kišobran koji postaje bio obavezne svakodnevne opreme znak su da je vrijeme za gležnjače. Potrebna nam je ugodna i topla obuća, a koja je ujedno i trendi odnosno ona koja će biti “točka na i” našem stilu. Riječ je o nadopunjavanju stila koji nas svake godine iznova iznenadi i oduševi. Toplo podstavljene modne gležnjače ove se jeseni vraćaju kao obavezan trend, a oduševili su nas i najnoviji modeli iz kolekcija renomiranih brendova koje možete pogledati na mass-shoes.com.

Ove hit modele obuće jednostavno ne smijete zanemariti. Upravo oni ove sezone oduševljavaju sve  ljubitelje udobne obuće kao i modne entuzijaste. U skladu s najnovijim trendovima, gležnjače podstavljene krznom i s debelim potplatom pobrinut će se da vaša stopala budu ugodno zagrijana. Koja žena može odoljeti cipelama koje izgledaju prekrasno, a istovremeno su udobne i prikladne za svaki stil? Neki modeli su upečatljiviji, drugi su sofisticirano elegantni, poput gležnjača Tommy Hilfiger, treći The North Face su vrlo sporstki, pa je sve prepušteno vašoj mašti i vašem modnom ukusu. Ne oklijevajte, poigrajte se sa stajlingom!

 

Gležnjače Bugatti odvest će vas u snježne i svečane dane, pa ćete u ovim toplim cipelama biti prava kraljica zime. Bit ćete zamijećeni i nećete ih htjeti skinuti!

                             

 

Ako ste više ljubitelj sportskog stila i vaš je ritam života brz, Sorel i The North Face pobrinili su se za sportske gležnjače. Provodite li zimi puno vremena vani, onda je ovo obuća koju morate imati.

                             

Ljubitelji metalik nijansi, ovdje su Replay gležnjače. Savršeni model za popodnevne obveze kada trebate udobnost i nemate puno vremena, a želite izgledati moderno i trendi.

Guess gležnjače s krznom neće razočarati ni najveće ljubitelje mode. Mogu se kombinirati uz tajice, suknje ili vječne traperice, a moramo istaknuti da nećete  ostati ravnodušni ni na toplo podstavljene Benetton gležnjače.

                           

Post nema komentara.